23 Μαΐ 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ



Δημοσιογράφος:Πώς σκοπεύετε να παίξετε για το ντέρμπι με τον Άρη;

Βιερίνια:«Θα βάλουμε τα δυνατά μας, θα ματώσουμε τη φανέλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εμείς δεν κοιτάμε ποιος είναι πίσω μας στον πίνακα. Απλά εμείς θέλουμε νίκες για να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται στον πρώτο. Θέλουμε να κερδίσουμε και το ότι θα αφήσουμε τον Άρη 6 βαθμούς πίσω είναι θετικό, αλλά δεν μας απασχολεί. Εμείς απλά θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δημοσιογράφος:Πιστεύεις πως ο Άρης είναι προβληματισμένος;

Βιερίνια:«Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν την προβληματίζει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που πρέπει είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει, να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες για να το πετύχουμε αυτό».

Δημοσιογράφος:Ποια είναι η δυναμική των δύο ομάδων;

Βιερίνια:«Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει τη γνώμη του. Αν μιλούσε για δυναμική ιστορία και ποιότητα, έχω τελείως διαφορετική άποψη. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα από τον Άρη και πιστεύω ότι την ίδια γνώμη έχουν και οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν σε αυτή την πόλη. Σέβομαι την άποψη του αλλά εγώ έχω τελείως διαφορετική άποψη».

Δημοσιογράφος:Ο νικητής θα κριθεί από το πρώτο γκολ;

Βιερίνια:«Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε είτε με ένα η με δυο γκολ διαφορά. Εφόσον είναι αντιμέτωπες δυο καλές ομάδες η κάθε μια θα προσπαθεί να εξουδετερώσει τα ατού της άλλης. Και από εκεί και περά με ατομικές ενέργειες από παίκτες που κάνουν «το κάτι παραπάνω» θα προσπαθήσουν να σκοράρουν. Σίγουρα καλό είναι να μπουν πολλά γκολ και να γίνει καλό παιχνίδι, να χαρεί ο κόσμος αλλά εμείς αυτό που θέλουμε είναι η νίκη και τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: